» Het eerste nest van teckel Veerle

Op 9 oktober 2017 zijn de puppen van onze teef Veerle geboren. Het nestje bestaat uit vijf puppen, waarvan twee reutjes en drie teefjes. Alle puppen zijn langharige dwerg Black and Tan. Beiden teckels zijn langharige Black and Tans. De vaderhond is een kaninche en de moederhond een dwerg. Voor meer informatie kunt u ons contacteren!

Hier de foto's van het nestje van Veerle!
» Het tweede nest van teckel Veerle

Onze teckel Veerle is gedekt door vaderhond Breton Woods van de Hoefstal. Vader en moeder hebben drie gezonde pups te wereld gebracht. Het nestje bestaat uit twee teefjes en één reu. De reu, Willem, is reeds besproken. De twee teefjes, Weifie en Wieteke, zijn nog wel beschikbaar. De vaderhond, Breton, is Nederlands jeugdkampioen. Beiden ouders zijn langharige dwergen.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren of onze nieuwspagina in de gaten houden!

De moederhond, onze Veerle, kunt u hieronder bezichtigen:

De vaderhond, Breton, is op onderstaande foto te zien:

Hieronder vindt u de foto's van het nestje van Veerle! Op de eerste foto ziet u de reu Willem, op foto twee is Weifie te zien en de derde foto toont Wieteke:
» Het derde nest van teckel Veerle

Op 13 augustus is Veerle gedekt door L'amore Hokus Pokus z Perlowej. Beiden teckels zijn langharige dwergen. De puppen worden verwacht halverwege oktober 2023

Voor meer informatie kunt u ons contacteren of onze nieuwspagina in de gaten houden!

De moederhond, onze Veerle, kunt u hieronder bezichtigen:

De vaderhond, L'amore Hokus Pokus, is op onderstaande foto te zien:

Hieronder vindt u foto's van beiden ouders!