» Nieuws


Op 22 april 2024 heeft onze Catootje Ankie van de Valendries (langharige dwerg choco tan) een botsing gehad met Little Fut Olly (langharige kaninche choco tan). Er wordt verwacht dat ze rond 22-23 juni zal bevallen van 3 á 4 pups. Neem snel contact op met Ellie via deze pagina. Hopelijk tot snel!


Onze Els, een korthaar kaninche choco tan, is op 17 december gedekt door Trestor Dopaline van de Hoefstal, een korthaar kaninche Black and Tan. De puppen worden omstreeks de tweede week van februari 2024 verwacht. Neem snel contact op met Ellie via deze pagina. Hopelijk tot snel!


Op 13 augustus heeft een liefdevolle dekking plaatsgevonden tussen Veerle du Castel de Chloux en L'amore Hokus Pokus z Perlowej. Zowel vader als moeder zijn langharige dwergen. De puppen worden verwacht rond half oktober 2023. Wanneer u meer informatie wilt, neem dan snel contact op met Ellie via deze pagina of houd deze pagina in de gaten!


Ook Toosje (Usra) is bevallen. Een paar dagen na het nestje van Saartje, is op 28 september ook Usra wederom moeder geworden. Het nestje bestaat uit twee teefjes en één reu. Meer informatie en foto's vindt u op deze pagina!


Onze teef Saartje is bevallen! Op 23 september is ze moeder geworden van vijf reutjes. Meer informatie en foto's vindt u op deze pagina!


Naast Saartje is ook ons Toosje gedekt door L'amore House Pokus z Perlowej. De puppen van Toosje worden de eerste week van oktober verwacht! Voor meer informatie kunt contact opnemen met Ellie via deze pagina!


Ons Saartje is gedekt door Little Fut Olly. De puppen worden eind september verwacht! Voor meer informatie kunt contact opnemen met Ellie via deze pagina!


Er zijn puppen geboren! Ushi Ankie van de Valendries is op 3 augustus bevallen van 3 mooie puppies. Papa is Litle Fut Olly en heeft twee dochters en 1 zoontje gekregen. Voor meer informatie kunt contact opnemen met Ingrid via deze pagina!


Toosje (Usra) verwacht haar tweede nestje! Zij is gedekt door L'Amore Hokus Pokus z Perlowej, een langharige dweg. Deze puppen worden in de eerste week van oktober verwacht! U kunt contact opnemen met Ellie via deze pagina!


Ons Saartje is onlangs gedekt door Little Fut Olie! Saartje is een langharige dwerg en Olie een langharige kaninche. We verwachten de puppen eind september! Voor meer informatie omtrent dit nest kunt u contact opnemen met Ellie via deze pagina!


De zomerse temperaturen hebben voor een brief romance gezorgd tussen onze Ushi en Little fut Olly. Over omstreeks 10 dagen verwachten wij een nestje puppen van Ushi! U kunt contact opnemen met Ingrid via deze pagina!


Onze Nellie is dan ook bevallen! Op 25 april zijn er wederom (of bij toeval) weer vier knappe puppen geboren. Ook dit nestje bestaat uit één teef en drie reutjes. Heeft u interesse in een pup? Wees er dan snel bij, er zijn nog twee reutjes te vergeven! U kunt contact opnemen met Ellie via deze pagina!


Onze Cappucino is bevallen! Op 14 april zijn wij getuigen geweest van de geboorte van vier knappe puppen. Het nestje bestaat uit één teef en drie reutjes. Op deze pagina kunt u meer informatie en foto's vinden! Heeft u interesse in een pup? Neem dan snel contact op met Ingrid via deze pagina!


Naast onze Nellie, verwacht ook ons teefje Cappucino puppen! Cappucino is gedekt door Manhattan Uut de Slikhoek. De puppen worden verwacht in de week van 14-19 april 2022. Houdt deze pagina in de gaten voor méér informatie! Heeft u interesse in een pup? Neem dan snel contact op met Ingrid via deze pagina!


Door het succes van onze vorige dekking met de langharige dwerg reu L'Amorfe Hokus Pokus hebben wij hem ook voor een combinatie met onze teef Nellie gebruikt. Zoals wellicht bekend is onze Nellie een langharige Black and Tan dwerg. De puppen worden omstreeks 25 april 2022 verwacht! Houdt deze pagina in de gaten voor méér informatie! Heeft u interesse in een pup? Neem dan snel via deze pagina contact met ons op!


Onze lieve Usra Ankie van de Valendries is ook gedekt! Op 08 februari 2021 is onze langharige dwerg teef gedekt door de langharige dwerg reu L'Amorfe Hokus Pokus. Houdt deze pagina in de gaten voor méér informatie! Heeft u interesse in een pup? Neem dan snel via deze pagina contact met ons op!


Onze lieve Saartje krijgt bezoek van de ooievaar! Op 02 februari 2021 is zij samengekomen met de langharige bruin tan kaninche Luttle Fut Olly. Houdt deze pagina in de gaten voor méér informatie! Heeft u interesse in een pup? Neem dan snel via deze pagina contact met ons op!


Op de NTC clubmatch van 23 juni 2019 is ons teefje Saartje de beste jonge pup 1 geworden.

Vervolgens is ze op de Christmas Winner show 2019 tweede geworden met een beoordeling uitmuntend (reserve CAC) Junior Winner!

Daarna hebben we haar in 2020 op de Dog Show in Eindhoven tentoongesteld met wederom een uitmuntend als beoordeeling. Dit was echter niet het enige resultaat op deze show! Omdat Saartje de eerste plaats heeft veroverd voor een volledig CAC en vervolgens ook nog BOB (Best-of-Breed) is geworden! Wij zijn tot over onze oren zo trots op haar!


Op 1 mei 2019 is het nestje van onze Veerle en vader Breton geboren. Het nestje bevat drie pups. Op haar pagina kunt u meer lezen over het nestje. Heeft u vragen of wilt u graag uw gezin uitbreiden met een hond? Twijfel niet en neem contact met ons op viadeze pagina!


Rond de eerste week van mei 2019 verwachten wij een nestje puppen van onze teef Veerle. Op haar pagina vindt u meer informatie omtrent het nestje. Heeft u interesse in een pup? Neem dan snel via deze pagina contact met ons op!


Gezinsuitbreiding! Sinds kort hebben wij een nieuw gezinslid. Saartje stelt zich voor op de pagina teven. Wilt u zien hoe fotogeniek Saartje is, ga dan snel naar de galerij!


Het derde nestje van onze teef Iris (Olijfje) is geboren. De vader is onze eigen reu Qwispel Ankie van de Valendries. Op deze pagina vindt u meer informatie en foto's van dit nestje!


Op 18 oktober 2017 zijn onze Josje en Emil vom Pfauenhoff samengeweest. Beiden zijn rood langharige teckels. De puppen worden rond 20 januari 2018 verwacht. Op deze pagina vindt u meer informatie en foto's van dit nestje!


Op 9 oktober 2017 is onze Veerle bevallen van een prachtig nestje puppen. Alle puppen maken het goed. Op deze pagina vindt u meer informatie en foto's van dit nestje!


Met vreugd kunnen wij u mededelen dat in de tweede week van oktober 2017 een nestje puppen wordt verwacht. Onze lieve teckel Veerle (dwerg)(foto 1) is gedekt door Kinchville Walter (kaninche)(foto 2). Beiden teckels zijn langharige Black and Tans. Reeds zijn er twee teven besproken, dus wees er snel bij! Voor meer informatie omtrent dit nest kunt u het beste de pagina nesten in de gaten houden. Klik hier om direct naar de pagina voor het nestje van Veerle te gaan!


Graag willen wij u erop attenderen dat er nog twee reutjes beschikbaar zijn van ons laatste nestje van teef Roosje. Klik hier voor meer informatie!


Sinds kort zijn wij ook te vinden op Facebook. Klik hier of op de onderstaande afbeelding om direct naar onze facebook-pagina te gaan!

Volg ons via Facebook!


Met een groot genoegen willen wij u erop attenderen dat het nestje van onze teef Roosje op 29 april 2017 is geboren! Het nestje bestaat uit drie reutjes. Meer informatie kunt u vinden op deze pagina!


Vol trots kunnen wij u mededelen dat onze teef Roosje Ankie van de Valendries (foto 1) is gedekt door reu Qwispel Ankie van de Valendries (foto 2). Zowel vader als moeder is een langharige rode kaninche. De puppen worden omstreeks 29 april 2017 verwacht.


Op zaterdag 18 maart 2017 heeft onze langharige dwerg Nellie (Veerle du Castel de Chaloux) op KC Rijnland een 1ste plaats uitmuntend RES-CACIB behaald in de tussenklasse. Wij zijn uitermate trots op haar!


Op 17 december 2016 heeft onze Nellie (Veerle du Castel de Chaloux) op de kerstshow in Gorinchem een prachtig resultaat behaald. Met een 1ste plaats uitmuntend in de tussenklassen, kon onze dag niet meer stuk!


Onze Nellie (Veerle du Castel de Chaloux, dashondlanghaar dwerg) heeft op 5 november 2016 op de dogshow te Bleiswijk een 1ste plaats uitmuntend CAC-CACIB in de tussenklasse behaald.


Op 8 augustus 2016 is onze Iris van 't Stulpje bevallen van een prachtige teef en reu. Beiden puppen maken het goed. Op deze pagina vindt u meer informatie en foto's van dit nestje!


Op 5 mei 2016 behaalde onze Nellie (Veerle du Castel de Chaloux een 3de plaats uitmuntend in de jeugdklasse op de NTC clubmatch te Wijchen! Wij zijn enorm te spreken over het behaalde resultaat!


Op 15 april 2016 is het eerste nestje van onze teef Roosje samen met onze reu Qwispel geboren. Het nestje telt twee puppen, één rood langhaar teefje en één black and tan reutje. Het teef is reeds besproken, maar de reu is nog beschikbaar! Klik hier voor meer informatie over dit nestje!


Omstreeks 19 april 2016 verwachten wij ons eerste nestje van Roosje en Qwispel. De vader en moeder van Roosje zijn resp. Carlo vom Pfauenhof en Iris van 't Stulpje. De vader en moeder van Qwispel zijn resp. kampioen Casper van de Rossenero en Gaby van de Karestherburg. Momenteel zijn er twee teefjes besproken, dus wees er snel bij!


Op 23 oktober 2015 is het nestje van Gaby (rode langharige kaninche) en Inimini van 't Stulpje (langharige black and tan)(NL-kampioen) geboren. Het nestje bestaat uit vier pups, waarvan één rode teef, twee rode reutjes en één black and tan reutje. Inmiddels zijn alle puppen besproken. Klik hier voor meer informatie over dit nestje!


Op 26 augustus 2015 is onze Gaby (rode langharige kaninche) gedekt door Inimini van 't Stulpje (langharige black and tan)(NL-kampioen). De puppen worden omstreeks 28 oktober 2015 verwacht!


Sinds kort hebben wij een nieuw gezelschap in ons huis, haar naam is Nellie! Voor meer informatie kunt u terecht in de galerij of op de pagina teven!


Met tranen in onze ogen delen wij u mee dat wij gisteren, 6 juli 2015, onze laatste dog in hebben moeten laten slapen. Met een leeftijd van acht en een half jaar nemen wij afscheid van Katy 'Koosje' Ankie van de Valendries. Rust zacht, lieve Koosje!


Graag attenderen wij u erop dat wij vanaf vandaag een nieuw e-mailadres hebben. Wilt u contact met ons opnemen? Klik dan hier! Let er wel op dat u het privé e-mailadres gebruikt en niet de webmail!


Op woensdag 1 juli 2015 is het telefoonnummer van Ellie gewijzigd. Het nieuwe telefoonnummer is te zien op de contactpagina. Wij zijn vanaf vandaag niet meer op het oude nummer te bereiken. Onze excuses voor het ongemak!


Op de kerstshow van KC Nijmegen op 20 december 2014 heeft onze Qwispel Ankie van de Valendries in de jeugdklasse een ZG. (Zeer Goed) behaald.


Op 11 oktober 2014 is onze lieve Kyra Kaatje Ankie van de Valendries ingeslapen. Ze heeft 7,5 jaar van haar leven mogen genieten.


Ook Lotje van de Takkenbosch is bevallen! Dit was haar vierde nestje!. Het nestje bestaat uit twee reutjes en één teefje! Meer informatie? Klik hier!.


Iris van 't Stulpje is bevallen van haar eerste nestje. Het nestje bestaat uit één teefje die reeds verkocht is! Meer informatie? Klik hier!.


Kijk voor meer informatie over het nestje van Gaby en Casper hier.


Het nestje van Gaby en Casper is geboren op 4 maart 2014! Het zijn 4 reutjes en een teefje. Het teefje en één reutje zijn reeds besproken!


Omstreeks 4 maart verwachten wij weer puppen. Beide ouders zijn langharige kaninche rood. De ouders zijn Casper van de Rossonero (vader)(jeugd kampioen en nederlands kampioen)(foto 1) en Gaby van de Karestherburg (moeder)(foto 2). Bespreken is aan te bevelen! Wij zijn ook te bereiken via: olyfjeeen@gmail.com!


Op 19 mei behaalde Iris van het Stulpje (Olijfje) op Pinksterscoh te Arnhem een 2de plaats zeer goed in de jeugdklasse.


Onze dag kan niet meer stuk! Op 7 mei 2013 behaalde Iris van het Stulpje (Olijfje) in de jeugdklasse op de clubmatch te NTC Wijchen een 3de plaats uitmuntend.


Er zijn 3 nieuwe foto's bij het 3de nestje van Lotje toegevoegd. Inmiddels zijn de teven besproken, maar de twee reuen zijn nog beschikbaar! Bel nu en wees er snel bij!


Op 30 juli is Lotje van de Takkenbosch bevallen van 4 puppen. Het nestje bestaat uit 2 reuen en 2 teven. Foto's zijn te zien bij de pagina Nesten.


We hebben een nieuw gezinslid! Iris van 't Stulpje, door ons Olijfje genoemd, is geboren op 21 maart 2012. Ze is een kaninche, lang harige, zwart getijgerde, teckel.


Op 27 mei 2012 heeft Lotje van de Takkenbosch, een black and tan-teckel, opnieuw een bezoekje gebracht aan Villae Alistes Quilan. Vanwege de mooie puppen uit hun vorige nesten, hebben wij ze nogmaals bij elkaar gebracht. De puppen worden eind juli 2012 verwacht! Reservering is aan te bevelen!


Onze Duitse dog, Heike Ankie van de Valendries, heeft 8 en een half jaar bij ons mogen blijven. Op 8 April 2012 heeft zij ons verlaten voor een mooier plekje boven ons.


Onze Duitse dog, Zappa, is 8-jarige, bijna 9-jarige leeftijd gestorven. Hij zou op 27 februari 9 jaar oud worden, jammergenoeg hebben wij dit niet mogen meemaken Hij mocht tot 10 februari 2012 bij ons blijven, dit is de dag dat wij hem hebben moeten laten inslapen.


Onze Duitse dog, Foxy Lady, is 9-jarige leeftijd gestorven. Ze mocht tot 3 januari 2012 bij ons blijven.


Op 18 oktober 2011 is Gaby van de Karestherbrug gedekt door nederlands kampioen Senna van de Rossonero, beide zijn langhaar rood kaninge teckels. De puppen worden verwacht rond 20 december 2011.


Op 5 maart 2011 heeft Lotje van de Takkenbosch, een black and tan-teckel, een bezoekje gebracht aan Villae Alistes Quilan. Vanwege de mooie puppen uit het eerste nest zijn ze nog een keer samen geweest. De puppen worden begin mei 2011 verwacht! Reservering is aan te bevelen!


Onze teckel Lotje van de Takkenbosch, een black and tan-teckel, begint steeds dikker en dikker te worden, de foto's van Lotje en de vader Villae Alistes Quilan zijn te bezichtigen in de galerij.


Op 6 Juni 2009 is onze teckel Lotje van de Takkenbosch, een black and tan-teckel, gedekt door Villae Alistes Quilan. De puppen worden rond begin Augustus verwacht.


Er zijn puppen geboren van onze zwarte dog Greetje Ankie van de Valendries en Joris von der Siberquelle. Er zijn 3 puppen geboren. Waarvan 1 een grijstijger reu is, 1 een grijstijger teef en 1 zwarte reu. De moeder en haar puppen zijn in goede gezondheid.